Vijesti

Falsifikovane diplome radnika "Elektrodistribucije" Laktaši

BANJALUKA – Policija u Laktašima otkrila je falsifikovane diplome radnika "Elektrodistribucije" Nenada Delića /50/, Branislava Kelečevića /54/ i Radenka Skenderije /44/, svi iz Laktaša, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Oni su falsifikovane diplome stavili u promet u preduzeće "Elektrodistribucija" Laktaši, čime su počinili krivično djelo falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, policija je u iz ovog preduzeća oduzela falsifikovane diplome o položenom završnom ispitu u stručnoj školi u Banjaluci za Skenderiju, te fotokopiju svjedočanstva o završnom obrazovanju u Jajcu na ime Delića i ovjerenu kopiju diplome o položenom maturskom ispitu u stručnoj školi u Kotor Varoši za Kelečevića.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija u Laktašima, koje koriste navedena lica, i tom prilikom pronašla određenu dokumentaciju koja će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog