Vijesti

Bosić, Kovač i Tadić razgovarali u Beogradu sa Tomislavom Nikolićem

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić razgovarao je danas u Beogradu, u zgradi Predsjedništva Srbije, sa srpskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem.

Razgovori su trajali oko jedan čas, a u delegaciji SDS su bili i zamjenik predsjednika Predrag Kovač i potpredsjednik Ognjen Tadić.

Ovo je prvi zvanični sastanak predsjednika Srbije Tomislava Nikolića sa jednim opozicionim liderom iz Republike Srpske.

Predsjednik SDS Mladen Bosić je prošle godine na predsjedničkim izborima u Srbiji javno podržao izbor predsjedničkog kandidata SNS Tomislava Nikolića, na čemu se se naprednjaci na čelu sa Aleksandrom Vučićem posebno zahvalili na Saboru stranke održanom u oktobru prošle godine.

Bosić je nakon sastanka sa SNSD-om izjavio je da njegov današnji susret sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem u Beogradu nije imao nikakve veze sa ovim sastankom. Lider SDS-a je rekao novinarima nakon sastanka najvišeg rukovodstva SDS - a i SNSD - a da je sa Nikolićem razgovarao o situaciji u Srbiji i u Republici Srpskoj.

"Ne očekujemo da se bilo ko iz Srbije ili sa strane miješa u političke odnose u Srpskoj. Ovaj sastanak sa Nikolićem nije imao veze sa sastankom sa SNSD - om", naglasio je Bosić.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog