Vijesti

Prijedor: Policajca deset metara vukli vozilom

Prijedor- Policajac iz Prijedora teško je povrijeđen nakon što su ga dvije osobe iz tog grada, koje je pokušao da legitmiše, vukle desetak metara vozilom koje je bilo u pokretu.

Napad na policajca dogodio se 1.marta oko 17.45 sati, prilikom obavljanja, kako je saopšteno, operativno-taktičke mjere opservacije na parkingu groblja ''Pašinac''  u Prijedoru, kada je od policijskih službenika zapaženo sumnjivo parkirano vozilo ''golf 5'' u kojem su se nalazile dvije osobe.

Prilikom pokušaja legitimsanja, osoba koja je sjedila na mjestu vozača, uhvatila je za ruku policijskog službenika, te ga vozilom čiji je motor bio u pogonu povukla oko desetak metara, nakon čega je policijac pao na beton i zadobio povrede po tijelu, a osobe u "golfu" se udaljile.

Iz CJB Banja Luka danas je saopšteno da je povrijeđenom policajcu ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Prijedor gdje je zadržan na liječenju, jer su mu konstatovane teške povrede, prelom kosti lijeve šake, ogrebotine, razderotine po licu, desnoj ruci i nogama.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je O.G. upravljalo spomenutim vozilom, a na mjestu suvozača nalazio se V.R., oba iz Prijedora.

Oni su lišeni slobode, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Prijedor izvršen je pretres vozila.

Po kompletiranju i dokumentiranju predmeta bit će dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv O.G. za krivična djela teška tjelesna povreda i sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

(Nezavisne.com/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog