Vijesti

Dukić: SPONA podržava aktivnosti predsjednika RS

BANJALUKA - Srpski pokret nevladinih asocijacija /Spona/ podržava aktivnosti predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u pogledu smjene Vlade Srpske, rekao je Srni predsjedavajući Spone Branislav Dukić.

"Spona smatra da predsjednik Republike Srpske nakon 100 dana treba da zatraži izvještaj o rezultatima rada nove Vlade Srpske, te da u slučaju da izvještaj bude nezadovoljavajući ponovo zatraži smjenu Vlade", rekao je Dukić.

Dukić je dodao da se Spona zalaže da Republika Srpska ima stabilnu, nekorumpiranu i efikasnu izvršnu vlast, koja će isključivo raditi u interesu naroda i prosperiteta Republike Srpske.

Savez logoraša Republike Srpske pokrenuo je prošle godine inicijativu za aktiviranje rada Spone. "Spona" je zvanično formirana 2006. godine i nikada nije predstala sa radom, a njen predsedavajući bio je Branislav Dukić.

Sponu sačinjavaju Savez logoraša Srpske, Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Savez organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske i Studentska unija Republike Srpske.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog