Društvo

Душко Шарић: Дарко је већ осуђен

ПОДГОРИЦА - Пљевљак Дарко Шарић, оптужен за шверц 2,5 тоне кокаина из Латинске Америке, неће се појавити пред Специјалним судом у Београду зато што није безбједан, јер му је јавно пресуђено, рекао је његов брат Душко Шарић.


"Надам се да ће доћи вријеме када се политички поени (у Србији) неће откривати утркивањем у оптужбама против мог брата. Сада није такво вријеме и због тога Дарко није безбједан. Мислим да му је живот угрожен, јавно му је пресуђено", рекао је Душко Шарић подгоричком листу "Вијести".


Према његовим ријечима, сви су се "гурали" да кокаин припишу Дарку и сада неће да дозволе да се дође до праве истине, па "зато и не може да се врати и докаже да није крив".

"Мој брат се не боји никаквих заштићених свједока, никаквих доказа, јер је невин. Боји се само лажи, преваре, намјештених и монтираних процеса", рекао је Душко Шарић.

Он је навео да не зна гдје је његов брат, али тврди да није у Црној Гори.

"Дарко се још ниједном није јавио породици и немамо контакт с њим, нити знамо како је и шта ради", рекао је Душко Шарић, наводећи да његова породица није мирна и да се не осјећа сигурном и безбједном.

Директор црногорске Управе полиције Веселин Вељовић рекао је јуче у Пљевљима да у овом тренутку полиција нема информације о томе да је угрожена безбједност породице Дарка Шарића "и да ће у складу с тим предузети професионалне мјере".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog