Društvo

Касиповић честитао просвјетним радницима њихов дан

Поводом Свјетског дана просвјетних радника министар просвјете и културе Антон Касиповић упутио је честитку свим просвјетним радницима у Републици Српској.


 

У честитици се каже:

Најискреније честитке свим учитељима, наставницима и професорима у Републици Српској поводом Свјетског дана просвјетних радника са жељом да посао образовања младих обављају и даље са великом пажњом, љубављу и одговорношћу.

Нема племенитијег позива од васпитавања младих ни већег изазова од стварања добрих људи и признатих стручњака који ће градити будућност Републике Српске. На овом одговорном, али изузетно цијењеном задатку можете рачунати на пуну подршку Министарства просвјете и културе.

Заједно проводимо реформу образовног система, стварамо боље услове за образовање у свакој образовној институцији и подижемо ниво информатичке писмености с циљем да млади из Републике Српске буду равноправни с колегама из европских земаља.

Ваша посвећеност васпитавању младих и жеља да им пренесете стечена искуства и сазнања обавезује цјелокупно друштво на поштовање Ваше професије.“

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog