Politika

Кукан и Кацин у посјети Београду

БЕОГРАД – Предсједавајући Делегације Европског парламента за односе са Југоисточном Европом Едуард Кукан предводи парламентарну делегацију која долази у Србију и у Београду се састаје са највишим српским званичницима.


Поред Кукана, у делегацији ће бити и потпредсједник Делегације за југоисточну Европу и извјестилац ЕП за Србију Јелко Кацин.

Европски парламентарци састаће се, како се наводи на сајту ЕП, са предсједником Србије Борисом Тадићем, премијером Мирком Цветковићем, министром унутрашњих послова Ивицом Дачићем, званичницом Министарства за Косово и Метохију Круном Петковић.

Планирани су састанци и са предсједницом Скупштине Србије Славицом Ђукић-Дејановић, потпредсједником Владе Србије задуженим за европске интеграције Божидаром Ђелићем и шефицом државне канцеларије за приближавање ЕУ Милицом Делевић, као и са шефом Делегације ЕУ у Србији Венсаном Дежером.

Дом Народне скупштине ће 4. и 5. октобра бити домаћин четвртог Интерпарламентарног састанка „Народна скупштина Србије-Европски парламент”.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog