Muzika i film

Počeo EXIT

EXIT festival je počeo juče i trajaće do nedelje, 14. jula! U godini u kojoj je proslavio svoj 24. rođendan EXIT pomjera granice, pa se tako pored četiri regularna dana, održava i nulti - Day 0.

Festival će obeležiti najveće zvezde svetske muzičke scene, a diverzitet žanrova učiniće ovaj EXIT posebnim. Nultog dana, na dan kada se obeležava i rođendan Nikole Tesle po kome će i  Glavna bina poneti naziv Tesla Universe, publiku će rasplesati Baby Lasagna, Burak Yeter sa Dimash Qudaibergenom, Iniko, Whyte Fang, Teya Dora i Luke Black. Na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i  Carl Cox, Black Eyed Peas, kao i Tom Morello, Black Coffee, Argy sa Vintage Coulturom, Bonobo, Klangkuenstler, Sara Landry kao i mnogi drugi. 
 
Do 14. jula na binama unutar Petrovaradinske tvrđave smenjivaće se najzvučnija imena svetske muzičke scene, a diverzitet muzičkih žanrova je takav da i najistančanije uho može da pronađe svoj ukus. Carl Cox,  koosnivač benda Rage Against The Machine Tom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Black Coffee, Bonobo DJ set, Oliver Tree, Artbat, John Newman Hybrid Set, Cavalera, Ofenbach, Steve Angello i mnogi drugi prirediće nasupe o kojima će se godinama pričati.
 
 
 
exitfest.org
 
 
Twitter
Anketa

Da li će BiH postojati za 25 godina?

Rezultati ankete
Blog